Re: skyscrapercity: Sarajevo Construction Update zaljucan?
Date: 09/07/2008 @ 11:48:57
corvusEdin said:Pa šta si očekivao... da će ta mrcina ostati mirna kad vidi da se patriotski pokret osniva na sscu?
Najradje bih i ja odustao od tog foruma ... ali mi se nada jednostavno napustiti nešto bez udarnog komentara.
u koliko bi taj spomenuti jan imao sluh za naše argumente, neznam - nisam toliko upućen u strukture ssca, da bih mogao to procjenuti.
Ako već, onta moraju se ljudi zainterosovani skupiti i isplanirati šta treba uraditi - ja sam spreman ...
Svejedno tog cetnika treba zaobici. Svi koji zele kontaktirati vlasnika SSC-a to mogu uraditi preko ove mail adrese jan@skyscrapercity.info .
Sto ih vise bude, to bolje. Naravno forum treba boykotovati totalno i samo pisati na DLM forumu, sa avatarima i potpisima za postavljanje moda iz BiH, plus traziti da cetnik nema nikakve ovlasti na BiH forumu. Znaci nije dovoljno samo dobiti moda kojem ce cetnik biti nadlezan, nego treba traziti to da cetnik nema nikakve ovlasti nad BiH forumom, ne zato sto je los samo los mod koji banira svakog ko mu se suprostavi sto se tice cetnikluka, nego zato sto je klasicni cetnik.
Na BiH forumu totalno prestati pisati i obavijestiti sve kroz potpise zbog cega je bojkot. Zato sto BiH nema svog moda, i zato sto cetnik banira sve one Bosance koji se suprostavljaju njegovom cetnikovanju.
Naravno da treba biti dosljedan, pogotovo se to odnosi na Mirzu koji je jako labilna i povodljiva osoba.