Remember me! | REGISTER | Forgot password

You need to upgrade your Flash Player This is replaced by the Flash content.
Forum: Off topic > Topic: BiH Sport
Page 24 of 24
<< <
1
2
3
...
24
Admir

Country:
ba
City:
Sarajevo
Status:
off
Re: BiH Sport
Date: 14/11/2009 @ 12:56:13

DA, ja sam te banovao|NE, nije mi zao|DA, jesi dosadan|I? Nevolim ni ja tebe
Fiedel1

Status:
off
Date: 18/11/2009 @ 20:21:52

.
Fiedel1

Status:
off
Date: 02/12/2009 @ 02:29:04

ZLATNA LOPTA: Messi uvjerljivo odnio pobjedu
Utorak | 01.12.2009
Argentinski fudbaler Leo Messi dobitnik je ovogodišnje Zlatne lopte. Zanimljivo, on je prvi argentinski fudbaler u historiji koji je osvojio taj osobni trofej u izboru France Footballa.

Lionel Messi dobitnik je Zlatne lopte za 2009. godinu. Argentinski as dobio je gotovo maksimalnih 473 boda. Iza njega je ostao prošlogodišnji pobjednik Cristiano Ronaldo s 233 boda, a Xavi je treći u izboru sa 170 bodova. Messi je na taj način okrunio fantastičnu prošlu sezonu s Barcelonom, u kojoj je u svim natjecanjima zabio 38 puta.

- Znao sam da sam među favoritima, budući da je Barcelona lani imala sjajne rezultate. Ipak, iznenadilo me da sam pobijedio tako uvjerljivo. Jako mi je važna ova nagrada, svi veliki igrači su je osvojili, a bilo je među njima i onih koji nikad nisu dobili taj trofej - rekao je Messi.

Messi je šesti igrač Barcelone koji je podigao najrenomiraniji osobni trofej u nogometu. Ujedno je treći najmlađi laureat, nakon Cristiana Ronalda i Owena.

Konačni redoslijed, Zlatna lopta:

1. Lionel Messi (Argentina / Barcelona) 473 boda
2. Cristiano Ronaldo (Portugal / Manchester United i Real Madrid) 233
3. Xavi (Španjolska / Barcelona) 170
4. Andres Iniesta (Španjolska / Barcelona) 149
5. Samuel Eto'o (Kamerun, Barcelona i Inter) 75
6. Kaka (Brazil, Milan i Real) 58
7. Zlatan Ibrahimovic (Švedska, Inter i Barcelona) 50
8. Wayne Rooney (Engleska, Manchester United) 35
9. Didier Drogba (Obala Bjelokosti, Chelsea) 33
10. Steven Gerrard (Engleska / Liverpool) 32
11. Fernando Torres (Španjolska / Liverpool) 22
12. Cesc Fabregas (Španjolska / Arsenal) 13
13. Edin Džeko (Bosna i Hercgovina, Wolfsburg) 12
14. Ryan Giggs (Wales / Manchester United) 11
15. Thierry Henry (Francuska / Barcelona) 9
16. Luis Fabiano (Brazil / Sevilla) 9
17. Nemanja Vidić (Srbija / Manchester United) 9
18. Iker Casillas (Španjolska / Real Madrid): 8
19. Diego Forlan (Urugvaj / Atletico Madrid) 7
20. Yoann Gourcuff (Francuska / Bordeaux) 6
21. Andrej Aršavin (Rusija / Arsenal) 6
22. Julio Cesar (Brazil / Inter) 6
23. Frank Lampard (Enlgeska / Chelsea) 5
24. Maicon (Brazil / Inter) 4
25. Diego (Brazil / Werder i Juventus) 4
Fiedel1

Status:
off
Date: 02/12/2009 @ 02:30:49

France Football: Džeko 13. na listi
Ponedjeljak | 30.11.2009
Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Edin Džeko nalazi se na 13. mjestu na listi najboljih nogometaša u 2009. godini u izboru "France Footballa".

U izboru je učestvovalo 96 nogometnih novinara širom svijeta, a svaki novinar je birao po pet najboljih. Francuski nogometni časopis objavit će ime najboljeg nogometaša u utorak, a danas je objavljena lista najboljih igrača svijeta od 11. do 30. mjesta:

11. Fernando Torres (Liverpool)
12. Cesc Fabregas (Arsenal)
13. Edin Džeko (Wolfsburg)
14. Ryan Giggs (Manchester United)
15. Thierry Henry (Barcelona)
16. Luis Fabiano (Sevilla), Nemanja Vidić (Manchester United), Iker Casillas (Real Madrid)
19. Diego Forlan (Atletico Madrid)
20. Yoann Gourcuff (Bordeaux)
21. Andrej Aršavin (Arsenal), Julio Cesar (Inter), Frank Lampard (Chelsea)
24. Maicon (Inter)
25. Diego (Werder i Juventus)
26. David Villa (Valencia), John Terry (Chelsea)
28. Franck Ribery (Bayern), Yaya Toure (Barcelona)
30. Karim Benzema (Lyon i Real Madrid).
Fiedel1

Status:
off
Date: 02/12/2009 @ 02:32:30

Ćiro odbio 500.000 eura za pobjedu Turske na Bilinom polju!?
Ponedjeljak | 30.11.2009
Njemački "Bild" pozivajući se na list "Spiegel" objavio je informaciju da je selektoru fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslavu Ćiri Blaževiću navodno nuđeno 500.000 eura za pobjedu Turske na Bilinom polju u kvalifikacionoj utakmici za Svjetsko prvenstvo. Ćiro je, navodno, odbio tu ponudu.

Utakmica je završila 1:1, što nije bio željeni rezultat kladioničarske mafije. Srce operacije namještanja te utakmice, pišu njemački mediji, bilo je u Turskoj, a "navigator" iz Evrope navodno je bio Hrvat iz Berlina Ante Šapina.

Sumnje u namještanje utakmica baraža dodatno je podgrijao "kralj namještanja u bivšoj Jugoslaviji", Makedonac Velibor Džarovski, koji je u razgovoru za "Index" na pitanje o je li namještena utakmica BiH - Portugal, kazao:

- Ne mogu ništa govoriti kada je Ćiro u pitanju, jer mi je prijatelj - kazao je Makedonac, piše "San".

Selektor Blaževićem je juče bio nedostupan za komentar i njegovo mišljenje o pomenutim medijskim naklapanjima.
Fiedel1

Status:
off
Date: 02/12/2009 @ 02:36:54

Bh. navijači Ćiri: Daj ostavku, dosta je bilo tvojih psovki!
Ponedjeljak | 30.11.2009
Navijači reprezentacije BiH, BH Fanaticosi, uputili su otvoreno pismo izborniku Blaževiću u kojem ga otvoreno kritiziraju i nagovaraju da podnese ostavku.

- Vi ste gospodine Blaževiću onaj koji je svojim postupcima spasio bagru i lopove te im dao nove dvije godine da troše ionako mali ugled Bosne i Hercegovine - započinju BH navijači s optužbama na račun 'trenera svih trenera' u svom otvorenom pismu, aludirajući na ljude u Savezu koji su ostali isti u doba Ćirine vladavine kao i prije njega, prenosi Pincom.info.

- Mi mislimo da je vrijeme da se konačno javno izjasnite: Da li ste za boljitak BH nogometa i profesionalan rad Saveza ili ste za zadržavanje statusa quo i trenutne kriminalne garniture koja sistematski uništava BH sport? - kaže se u pismu.

Osim njegovog odnosa sa Savezom, navijači mu zamjeraju i nedostatak stručnosti: - Zahvalni smo Vam na ostvarenim pobjedama protiv realno slabijih reprezentacija i zahvalni smo Vam na trenucima sreće, ma da mislimo da veću zahvalnost dugujemo našim momcima na terenu nego Vama.

- Za nas su ovo bile najbolnije moguće kvalifikacije jer smo vrlo dobro znali da se u profesionalnom nogometu ciljevi ne ostvaruju ložionom, šupljom i psovkama, nego profesionalnim odnosom i stručnim radom. Iskreno, kod vas nismo vidjeli ni 's' od stručnog rada - ističu navijači.

Posebno im smetaju fraze i psovke kojima je Ćiro podizao euforiju u zemlji: - Zar ne mislite da Bosna ne zaslužuje neke nove i mlađe ljude sa modernijim pogledima na život? Zar ne mislite da našoj djeci nije dovoljno gledanja na televiziji ljudi koji psuju i na sve strane se razbacuju nebuloznim frazama?

- Ovo javno obraćanje je i naš poziv Vama da podnesete ostavku na mjesto izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine ako se ne želite okrenuti protiv onih koji su Vas doveli da bi zaštitili svoje guz***. Izražavamo Vam duboku zahvalnost za sve dobro što ste ostavili ovoj reprezentaciji i iz sveg srca se nadamo da će Vas zdravlje služiti još dugo godina. Nama ostaje da nastavimo borbu za povratak obraza i sportskog duha u redove BH nogometa. U svojoj borbi nećemo odustati. I pobjede su porazi, kad se obraz pogazi! - zaključuju BH Fanaticosi na kraju svog pisma.
Fiedel1

Status:
off
Date: 02/12/2009 @ 03:08:59

Zanimanje za Džeku iskazao i Juventus!
Petak | 27.11.2009
Juventusov sportski direktor Alessio Secco u intervjuu za Tuttosport otkriva da je bosansko-hercegovački reprezentativac Edin Džeko na vrhu želja kluba u sljedećem ljetnom prelaznom roku.

Tako se nastavlja utrka za 23-godišnjim napadačem njemačkog prvaka Wolfsburga i ponajvećom uzdanicom reprezentacije Bosne i Hercegovine. Juventusovi napadači ove sezone nisu iskazali konstantnost. Mučili su se ili s ozljedama ili s formom, a Secco je obznanio da je Džeko prvi izbor za pojačanje kada je u pitanju napadačka linija.

Dobro je poznato da je AC Milan minulog ljeta žestoko zapeo za dovođenje Džeke. No, Wolfsburg je ''obranio Milanov napad'', te je sa svojim sjajnim napadačem produžio ugovor do 2013. godine. No, i nakon toga se Džeko očitovao kao Milanov navijač, te poslao poruku da nije odustao od transfera na San Siro sljedećeg ljeta. Sudeći po Seccovom iskazu, za njega bi se mogla voditi bitka između velikana Serije A.

Isto tako, proteklih je dana u javnost isplivala i informacija o zanimanju Manchester Uniteda za Džeku, pa je, tako, Sir Alex Ferguson naložio svojim skautima njegovo praćenje još od početka ove godine.
Fiedel1

Status:
off
Date: 02/12/2009 @ 23:26:52

Ćiro Blažević: Odlazim, presudili ste mi!

Srijeda, 02 Decembar 2009

Nakon što je selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Ćiro Blažević, odlučio ostati na funkciji (u petak 4. decembra Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH trebao je verificirati njegov ostanak), uslijedio je udarac navijača koji ga je, kaže, oborio...

...Uvijek sam bio za navijače i kad su oni protiv mene, nemam druge solucije nego odustati. Neću više biti izbornik BiH. Oni su presudili! Što ću ja sad protiv njih? Neću! To je njihova želja, neka uzmu koga oni žele. Bili su mi potpora i snaga kad je trebalo i neću ih sad razočarati. Vidjet ćemo što će reći na Izvršnom odboru, ali predložit ću rastavu braka - kazao je Miroslav Blažević za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjećamo, navijačka skupina reprezentacije Bosne i Hercegovine, BH Fanaticosi, oglasila se otvorenim pismom u kojemu su optužili Ćiru da je spasio “bagru i lopove”, te im dao još dvije godine da troše ugled BiH.

- Nisam pročitao to pismo, ali sam čuo što su napisali. Jako mi je žao što je došlo do ovoga, odnosno što odlazim. Momčad koju smo stvorili je najbolja na svijetu, ma prošetali bismo se kroz kvalifikacije za Euro 2012. godine. Ali, neka, oni su htjeli da ja ne budem tu, neka im je na čast. Ko god dođe, imat će iste probleme.

Optužuju vas da štitite “bagru i lopove”.

- Štitim nevine ljude! Nisam za radikalne promjene, navijači su radikalni. Smirivao sam situaciju, i dalje ću je smirivati i štititi te ljude jer nikome nisu ništa skrivili. Za mene je istina najvažnija stvar. Njih navijači od prije imaju na zubu, ja sam to smirio rezultatima, a sada su i mene napali. Žigosali su ljude koji to nisu zaslužili. Zamjeraju im da su izbacili Kodru, a zapravo se on sam izbacio, to ih valjda muči. Čini mi se da je to beznadan slučaj... - poručio je Blažević u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Hoćete li ostati pri reprezentaciji BiH na nekoj drugoj funkciji, kao savjetnik, recimo?

- Kakav bih ja savjetnik, sine, bio, a pun sam energije!?

Imate ponuda da preuzmete neku klupu?

- Za sada nema ništa, ali bit će, bit će!

Klub ili reprezentacija?

- Radije klub - zaključio je Blažević
Fiedel1

Status:
off
Date: 02/12/2009 @ 23:49:37

Bild: Džeko bi bio nadomjestio odlazak Tonija iz Bayerna

Srijeda, 02 Decembar 2009

Tiražni njemački sportski dnevnik Bild razmatra, u članku od utorka, o mogućim pojačanjima Bayerna za sljedeću sezonu koji bi bavarskom klubu pomogli da se vrati na prvo mjesto Bundesligaške ljestvice...

...Sa svježim kapitalom koji je došao u klub (ugovori s Telecomom i Audijem) svakako se mogu kupiti nogometaši čija vrijednost odgovara renomeu kluba, a Bild donosi popis petorice za kojima bi se u minhenskom klubu trebali “okrenuti”.

Ujedno njemački dnevnik nudi čitateljima da glasanjem ponude svoje mišljenje koji bi igrač bio pravo pojačanje za Bavarce. Listu na kojoj se nalaze Schalkeovi Manuel Neuer i Rafinha, Werderov Mesut Özil, te Bayerov Stefan Kießling upotpunjava napadač BiH reprezentacije i Wolfsburga Edin Džeko o kojem Bild piše kao o mogućem pojačanju Milana, ali i dodaje:

“Džeko može otići na kraju sezone uz odštetu od 25 milijuna eura. Toni će (najkasnije u ljeto) krenuti u Italiju. Džeko bi bio i više nego njegov dostojan nasljednik...”

Dodajmo da trenutačni rezultati ankete u kojoj je sudjelovalo oko 25000 internetskih korisnika Bildove web-stranice pokazuju da čitatelji najviše povjerenja imaju u vratara Neuera (32 posto). Džeko je na četvrtom mjestu sakupio 10 posto glasova.

Eddi

Country:
de
City:
Bielefeld
Status:
off
Date: 03/12/2009 @ 15:18:55

Joj Slike
Gori nego Ciro !!!!

Fiedel1

Status:
off
Date: 03/12/2009 @ 20:53:42

Manchester United i Arsenal u lovu na Džeku

Sjajni napadač Wolfsburga i naš reprezentativac Edin Džeko (23) svakim danom pobuđuje sve više interesa kod najvećih europskih klubova...

Posljednji u nizu velikana koji je navodno pokazao interes za igrača koji je osvojio 13. mjesto u poretku kandidata za osvajanje Zlatne lopte za 2009. godinu, je Manchester United. Još nije poznato koliko je klub pod ravnanjem menadžera Alexa Fergusona spreman izdvojiti za Džeku, ali se njegova vrijednost procjenjuje na nekih 25 milijuna eura.

Džeko je prošle sezone s 26 postignutih golova bio drugi najbolji strijelac Bundeslige iza suigrača mu Grafitea, a ove sezone upisao je 6 golova i 6 asistencija u 14 odigranih utakmica.

U reprezentaciji je na učinku od 14 golova u 23 utakmice. Već ranije su interes za njegovom kupnjom pokazali Milan, Arsenal i Bayern, pa je tako sve izvjesnije da će naš reprezentativac, iako ga ugovor veže za Wolfsburg do 2013. godine, najvjerojatnije na ljeto promijeniti sredinu uz najvrijedniji transfer u povijesti kluba.

03.12.2009.
Fiedel1

Status:
off
Date: 03/12/2009 @ 21:00:16

Trka Arsenala i Uniteda
Ferguson ne dovodi Ljajića, čuva novac za Džeku

Manchester United je blokirao transfer mladog srbijanskog igrača Adema Ljajića koji se ekipi sa Old Traforda trebao priključiti u januaru naredne godine kako bi oslobodio novčana sredstva za dovođenje pojačanja u napadačkom redu, najvjerovatnije Edina Džeke.

Podsjećamo da je United sa beogradskim Partizanom dogovorio skoro 19 miliona eura vrijedan transfer u kojem su u Manchester trebali stići talentovani 18-godišnjaci Adem Ljajić i Zoran Tošić. Tošić je u Englesku stigao ovog ljeta.

Ipak, Tošić nije zadovoljio ukuse Sir Alexa Fergusona, pa je dobio dozvolu za odlazak iz kluba, a slavni trener je odlučio da Ljajić nije vrijedan silnog novca, pa je odlučio stopirati dogovor sa Partizanom.

Ferguson je zadovoljan Antoniom Valenciom i Gabrielom Obertanom, pa je odlučio da mu pojačanja na tim pozicijama nisu potrebna.

Novac koji je ostao od tih transfera Ferguson će iskoristiti za kupovinu napadača koji će se pridružiti Waynu Rooneyju, Dimitru Berbatovu i Michaelu Owenu.

Prema pisanju britanskog Mirrora, to bi trebao biti Edin Džeko, koji se nalazi na vrhu želja Alexa Fergusona.
Fiedel1

Status:
off
Date: 14/12/2009 @ 23:20:49

Pjanić karijeru nastavlja u Chelseaju?

Odlične igre našeg reprezentativca, Miralema Pjanića očigledno ne prolaze nezapaženo a već duže vrijeme se čini da je popularni Mire zapao sa oko čelnicima engleskog Chelsea.

Trenutno jedan od najtalentovanijih igrača Evrope i naš reprezentativac, Miralem Pjanić očigledno se neće još dugo zadržati u ekipu Lyona u koju je kao 17-godišnjak prije dvije godine stigao iz Metza za 7 miliona eura.

Engleski dnevnik Mail on Sunday piše kako je sve izglednije da će bosansko-hercegovački reprezentativac iz redova Lyona Miralem Pjanić (19) u ljetnom prijelaznom roku napustiti klub za Gerlanda...

Napustit će Lyon na ljeto i čini se da je Chelsea njegov novi klub – rekao je anonimni izvor blizak Chelseaju za Mail on Sunday.

Smatra se da bi Pjanić sa plavcima ugovor mogao potpisati već u januaru a na Stamford Brudge stigao bi na kraju sezone, odnosno narednu polusezonu igrao bi u Lyonu kao posuđen igrač.

Miralem Pjanić je na Gerland stigao u ljeto prošle godine, u prvoj sezoni se i nije baš naigrao, pred početak tekuće nagađalo se da će Lyon posuditi Pjanića u neki drugi tim. Nakon odlaska Brazilca Juninha , naš reprezentativac se izborio za mjesto pod suncem u Lyonu i pokazao da je upravo on novi Juninho.

Ove sezone je za Lyon odigrao 21 utakmicu računajući francusko prvenstvo i ligu prvaka te je postigao 5 golova i tome dodao 3 asistencije.
Fiedel1

Status:
off
Date: 14/12/2009 @ 23:32:40

Džeko i Misimović kandidati za najbolju ekipu godine

UEFA-ino osoblje izabralo je 60 kandidata, 55 igrača i 5 trenera, za koje navijači i nogometni zaljubljenici mogu glasati do 8. januara, a konačni rezultati bit će objavljeni u UEFA-inom Champions magazinu 20. januara.

Među kandidatima su dva bh. reprezentativca Edin Džeko i Zvjezdan Misimović.

Među nominiranima najviše je Barceloninih fudbalera, čak 11 plus Joseph Guardiola u konkurenciji trenera, dok Manchester United ima šestoricu nominiranih igrača plus prošlogodišnjeg najboljeg trenera Alexa Fergusona.

UEFA-ini kandidati za najbolju ekipu 2009. godine:

Golmani: Edwin van der Sar, Iker Casillas, Victor Valdes, Julio Cesar, Manuel Neuer

Desni odbrambeni: Daniel Alves, Maicon, Darijo Srna, Javier Zanetti, Philipp Lahm

Centar: John Terry, Nemanja Vidić, Gerard Pique, Giorgio Chiellini, Rio Ferdinand, Carles Puyol, Dmitri Čigrinskij, Thomas Vermaelen, Per Mertesacker, Bruno Alves

Lijevi odbrambeni: Patrice Evra, Ashley Cole, Eric Abidal, Aly Cissokho, Marcel Schafer

Desna krila: Cristiano Ronaldo, Dejan Stankovic, Miloš Krasić, Jesus Navas, Marek Hamšik

Centralni veznjaci: Xavi Hernandez, Xabi Alonso, Yaya Toure, Sergei Semak, Frank Lampard

Ofenzivni veznjaci: Steven Gerrard, Kaka, Yoann Gourcuff, Zvjezdan Misimović, Diego

Lijeva krila: Ryan Giggs, Franck Ribery, Andrej Aršavin, Andres Iniesta, Mesut Özil

Napadači: Samuel Eto'o, Edin Džeko, Grafite, Lionel Messi, Fernando Torres, Wayne Rooney, David Villa, Zlatan Ibrahimović, Diego Forlan, Marcus Berg

Treneri: Joseph Guardiola, Alex Ferguson, Laurent Blanc, Mircea Lucescu, Horst Hrubesch

Glasati možete na UEFA-inoj web stranici.
Fiedel1

Status:
off
Date: 14/12/2009 @ 23:35:55

http://www1.de.uefa.com/fanzone/TeamOfTheYear/index.html
tambura

Status:
off
Date: 06/01/2010 @ 14:06:07

http://www.youtube.com/watch?v=B7BgfptB-7I

Sušić: "Volio bih da se utakmice igraju na Koševu"

Prostorija za press konferenciju u zgradi Nogometnog saveza BiH bila je prepuna novinara i fotoreportera koji su došli da čuju prvo obraćanje javnosti novog selektora nogometne reprezentacije BiH, Safeta Sušića koji se pojavio u pratnji predsjednika Sulejmana Čolakovića, člana predsjedništva Bogdana Čeke i v. d. generalnog sekretara Jasmina Bakovića.

Safet Sušić nakon nekoliko uvodnih riječi odgovarao je na pitanja novinara koji su se zanimali za pomoćnike novog selektora. Sušić je istakao da je će Borče Sredojović o kojem je čuo sve najbolje najvjerovatnije biti njegov pomoćnik, dok će golmane vjerovatno trenirati Edin Prljača, dosadašnji trener golmana u reprezentaciji BiH.

"Već sam izjavio da bih za pomoćnika želio neko zvučno ime, a to je svakako Blaž Slišković. Pokušao sam da razgovaram s njim, ali on nije odgovarao na pozive. Za mene je to dovoljan znak da nije zainteresiran i da se trebamo okrenuti drugim rješenjima. Time je završena svaka priča o njegovom angažmanu", rekao je Sušić.

Novi selektor i čelnici Saveza govorili su i o predstojećim terminima za prijateljske utakmice. Kako je rekao Bogdan Čeko, poziv je poslan na 12 adresa i sada se očekuje odgovor. U skladu sa dogovorom sa selektorom, tražiće se evropske ekipe i timovi iz susjedstva. Savez je odbio ponudu Gane zbog daljine i pokušat će ugovoriti dvije utakmice pored one sa Njemačkom koja je na rasporedu 3. juna.

Sušić ja i na ovoj konferenciji konkretizirao pitanje poziva Saši Papcu i Hasanu Salihamidžiću. Iako je u pojedinim medijima objavljeno da Papac ne prihvata nastup za reprezentaciju, Sušić je rekao da to ništa ne znači, te da će sa tim igračima popričati, pa ako treba i otputovati u Glasgow i Torino.

Na pitanje gdje bi volio da se igraju utakmice reprezentacije, Sušić je rekao da bi volio da se utakmice reprezentacije BiH igraju na Koševu.

"Volio bih da se utakmice igraju na Koševu. Zašto igrati pred 10 ili 15 hiljada navijača kada možete igrati pred 30 ili 40 hiljada. Druga stvar koja je veoma bitna je kvalitet terena. Gledao sam utakmicu protiv Portugala i teren je bio u katastrofalnom stanju", rekao je Sušić.

Legendarni as sa Koševa ponovio je da će u ovom mjesecu pogledati utakmice Wolfsburga, Hoffenheima, Lyona i Montpeillera, ali da će sa početkom sezone u Premier ligi gledati i domaće utakmice i posjetiti sve klubove u BiH.

Prije nekoliko dana Porezna uprava FBiH blokirala je račun NSBiH zbog neizmirivanja obaveza. Čolaković je rekao da je to posljedica rada bivšeg generalnog sekretara i da time ne treba opterećivati novog selektora.

"Do petka ćemo napraviti reprogramiranje dugova i račun će biti odblokiran", rekao je Čolaković.

- Konacno da neko pocne normalno razmisljati.
Admir

Country:
ba
City:
Sarajevo
Status:
off
Date: 06/01/2010 @ 15:04:29

Dobar video

DA, ja sam te banovao|NE, nije mi zao|DA, jesi dosadan|I? Nevolim ni ja tebe
tambura

Status:
off
Date: 07/02/2010 @ 13:13:53

Francuska
Rumunija
Bosna i Hercegovina
Bjelorusija
Albanija
Luksemburg

ha dobro je ha tesko da je moglo bolje
Page 24 of 24
<< <
1
2
3
...
24
Add quick reply:

Copyrighted © Sarajevo Construction, owned by Althea Global 2007 - 2010 | All rights reserved
Optimized for screen resolution 1024*768 with 32bit color and for Firefox web browser | Tested also in IE and Opera