Joj da mi je znati koji je arhitekta nacrto ove stanove i ovu zgradu.. Ovo da je nacrto i predao opstini za dozvolu ovdje u Svedskoj ne bi dobio odobrenje..
Bhfnino.. Znas kad pogledas ovakvu zgradu, to je isto kao da pogledas jednu dobru trebu.. Jako je fina ali ne znaci da je dobra i funkcionalna.. Pazi samo uglova po stanovima.. Ova zgrada treba da stoji i funkcionise haman 100 godina.. Kako ces ti npr pregraditi stan A-1 da napravis posebnu trepezariju kad su zidovi jako kosi a na desnoj strani sve prozori.. Vidio sam jedan stan koji ima WC uz WC sto je arhitektonski jako glupo.. Cak sam vidio da jedan stan ima 3 WC:a.. Dva od njih su jedno uz drugo a treci je gore kod spavace sobe.. I to je taj najluksuzniji.. Fazon je sto iz toga ulazis iz koridora umjesto spavace.. Zar nije bolje da je taj WC samo za spavacu sobu po Americkom stilu "Master bedroom"? Isto sam primjetio da stanovi B3-B5-B7 nemaju nikakvu ostavu u stanu a stan ima preko 100 kvm.. I to je takodjer ne prihvatljivo itd itd.. Nisam bas detaljno sve pregledo jer sjedim na poslu i strah me da me gazda vidi.. Pozdrav!
Samo da postavim ispravku lokacije gdje treba da pocne izgradnja ovog objekta, greskom sam prvi put oznacio pogresno mjesto....Dakle lokacija je ova, ulica Adila Grebe:
Molim administratora da izvrsi ispravku u projektu...